Sztárok

Hódi Pamela értékelte Berki Krisztián új nőjét

Berki Krisztián korábbi párja előbb ismerte a macsó új szerelmét, mint Berki. Hódi Pamela nem rejtette véka alá a véleményét.

Tegnap óta tudjuk, ki Berki Krisztián új szerelme. A huszonhat éves Katona Renáta Mazsi korábbi szépségkirálynő, jelenleg pedig cukrász – két jól menő üzletet is visz Kecskeméten és Budapesten. Azt viszont talán még a Berki sem gondolta volna, hogy Renáta és korábbi párja, Hódi Pamela már régebbről ismerik egymást.

Ki tudna ellenállni Berki Krisztiánnak?

Katona Renáta mentora az egyik szépségversenyen ugyanis Rubint Réka volt, akivel a fiatal lány baráti kapcsolatban maradt, és rendszeresen eljárt az edzéseire – ugyanoda, ahova Hódi Pamela is.

„Nagyon kedves lány. Decemberben volt fenn nálam és Natinál, hozott ajándékot is. Nagyon jó benyomást tett rám. Örülnék, ha ő maradna Krisztián párja. A kislányom miatt nagyon fontos, hogy kivel alkot egy párt az édesapja, és kivel van Nati, amikor nála van. Mazsi ellen semmi kifogásom” – mondta Pamela a Borsnak.

Hódi Pamela együtt járt edzeni Berki új szerelmével

Berki Krisztián gyermekének édesanyja abban bízik, hogy az ő kapcsolatuk is kiegyensúlyozottabb lesz, ha Berki megtalálja a boldogságot. „Bízom benne, hogy Krisztián megtalálta az igazit, és a boldogsága a mi kapcsolatunkra is jó hatással lesz. Én abszolút jó érzéssel közeledem felé, és Nati miatt szeretném a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani Krisz­tiánnal” – fogalmazott Pamela.

Berki azt mondta, a magánéletéről nem nyilatkozik, de Katona Renáta nem cáfolta, hogy egy párt alkotnak az életművésszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top