nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bódi Sylvi súlyos betegségen van túl

Bódi Sylvi súlyos betegségen van túl

Bódi Sylvi a megszokottnál több ideig tartózkodott Magyarországon, ugyanis súlyos tüneteket produkált, így orvostól orvoshoz járt. Úgy látszik, már jobb a helyzet, újra utazik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bódi Sylviről az utóbbi pár hétben leginkább a Szente Vajkkal való kapcsolata miatt lehetett olvasni, de mint utólag kiderült, ennek semmi alapja nem volt. Legalábbis Szente Vajk így véli, a véleményét pedig a közösségi oldalán osztotta meg, miután több napig ment a találgatás, hogy mégis mi lehet köztük. Most már az is kiderült, miért volt itthon a modell ennyi ideig: hallóideg-károsodása lett az egyik fülében.

Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben. 😢 A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. 👂🏼😞 Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem... 😳 Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítö gyógyszert és táplálékkiegészítöt szedek. 💊 Volt ebben az idöszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekböl mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom (Dr. Fülöp Györgyi) van és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is. Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre. 🙏🏼 Most újra repülön ülök, megyek a hön szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába. 🌊🏄🏻‍♀️ Útitársam ez a csodálatos kis lézer készülék (Safe Laser), melynek gyógyhatását már az elsö pár kezelés után éreztem. Részben ennek is köszönhetö, hogy már repülhetek! 🙏🏼 Picit furán néznek rám itt a gépen amikor világítgatom magam, de ez engem egy cseppet sem érdekel. 🔦 Ezt magammal hozom és mindennap kezelni fogom vele a fülem. A lelkemnek biztosan nagyon jót fog tenni, hogy ismét abban a közegben lehetek, ahol a legboldogabb vagyok: a hullámok hátán. 🌊🏄🏻‍♀️💙 The last few weeks were quite tough for me... I had otitis media and that caused some damage on my hearing nerve. 👂🏼😞 So taking antibiotics wasn’t enough, I had to get on the steroid as well. 💊 It wasn’t easy to face all this, but I look at it as a medical challenge and trying to come out of it as positive as I can. I have an amazing doctor and I was doing lots of treatments and therapies. I am dealing with constant tinnitus in my right ear. I am sure eventually it will go away. 🙏🏼 Right now I am on the plane travelling to Micronesia to reconnect with my beloved ocean. 🌊🏄🏻‍♀️ I took a laser device with me, so I could do the treatment every day. The best therapy for my soul will be the waves. 💙 #Reklám #SafeLaser #OnTheRoadAgain #OtitisMedia

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg-károsodásom lett az egyik fülemben.
A középfülgyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem… Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítő gyógyszert és táplálékkiegészítőt szedek” – kezdte az Instagramján Bódi Sylvi

Volt ebben az időszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekből mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra, és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom (Dr. Fülöp Györgyi) van, és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is. Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll, és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre. Most újra repülőn ülök, megyek a hőn szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába.

Megosztás Facebookon