Sztárok

Vajna Tímea már szellemeket lát

Vajna Timi ismét Aspenben síelget. Most azonban egy olyan hotelben szállt meg, amelyről az a hír járja, hogy szellemek kísértenek benne. Andy felesége kicsit komolyan vette a fenyegetést.

Vajna Timi egy titokzatos férfival telel Aspenben, hiszen pár héten belül már másodszor utazott a celebek síparadicsomába. Mondhatjuk, hogy ott vigasztalódik, miután Andy Vajna egy másik nővel jelent meg a Story Gálán, aminek természetesen hatalmas visszhangja volt. Tehát összességében megérdemel Timi egy újabb vakációt, bár arra talán senki sem számított, amit a közösségi oldalára posztolt. 

„Túléltem, de semmit nem aludtam kb… Reggel vettem észre, hogy nyilván a pool mellé adták a szobámat, ahol a kisfiú megfulladt. Nagyon rosszakat álmodtam. Az ajtónál egy fekete fejkendős és fekete ruhás szellemet láttam… És egy agresszív női fura arcú szellemet, aki gyerekeket dobált kővel – de lehet, hogy csak álmodtam az egészet. De mindenre emlékszem” – osztotta meg gondolatait Vajna Timi a közösségi oldalán. Nos, mindenki maga döntheti el, hogy Timi tényleg ennyire spirituális, vagy valami más van a háttérben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top