nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Katalin hercegnét a pluszkilók miatt szólták meg

Katalin hercegnét a pluszkilók miatt szólták meg

A BAFTA-gála kapcsán Katalin hercegnét több kritika is érte a megjelenése miatt. Hogy miért nem viselt feketét, miért ilyen kivágott estélyit választott, és egyáltalán, hogy alig lehet felismerni, úgy kikerekedett.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A várandós Katalin hercegné ruhája az egyik nagy durranás a BAFTA-gálán, pedig a brit filmes díjátadón bármiről lehetne beszélni, beleértve a díjazottakat, a sztárokat, de valahogy Vilmos herceg felesége szolgáltatta a legfőbb beszédtémát. Hogy miért? Hát, kezdjük azzal, amit megírtunk, hogy Katalin hercegné megszegte a dress code-ot, mivel nem feketében, hanem egy zöld ruhában jelent meg a rendezvényen. A Golden Globe-hoz hasonlóan a BAFTA résztvevői is feketével fejezték ki tiltakozásukat a munkahelyi szexuális zaklatás, a nemek közötti egyenlőtlenségek ellen, hogy lejárt az ideje az ilyen jellegű megkülönböztetéseknek. A #metoo, illetve a Time’s Up! mozgalom miatt gyakorlatilag csak néhányan viseltek színes ruhát, és sokakat meglepett, hogy éppen Katalin hercegné volt az egyik. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a BAFTA-díjátadón – Fotó: Europress

Ám nem csak ezért kritizálták a hercegnét. Akadt, aki szerint túlságosan mély volt a dekoltázsa, vagy éppen rossz volt a sminkje. De ami a legmeglepőbb, hogy jó néhányan megjegyezték: a 36 éves Katalin hercegné alaposan kikerekedett, a nyaklánca például már túl feszes volt a megvastagodott nyakán.

Katalin hercegné a BAFTA-gálán – Fotó: Europress

Szerencsére akadtak jóérzésűek, akik védelmükbe vették a hercegnét: „Katalin áprilisra várja a harmadik gyerekét, egy várandós nő testét kritizálni ízléstelen és illetlen. A gálán remekül nézett ki, sok várandós nő bizony örülne, ha ilyen jól viselné a terhessége utolsó időszakát.”

2 Fotó megtekintése

Katalin hercegnét a pluszkilók miatt szólták meg

Katalin hercegné és Vilmos herceg a BAFTA-bevonuláskor – Fotó: Europress
Még több +
Katalin hercegné a BAFTA vörös szőnyegén – Fotó: Europress
Még több +

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon