Sztárok

Nagy Ervinnek különleges viszonya van Jakupcsek Gabriellával

A műsorvezető és a színész évek óta ismerik egymást, remek munkakapcsolatot ápolnak. Közös szenvedélyüknek, a gasztronómiának egy este erejéig most együtt is hódolnak.

Egymás után kapja a színházi, film- és sorozatszerepeket Nagy Ervin, akinek rajongótábora lassan egy amerikai filmcsillagéval vetekszik. Mindez nem meglepő, hiszen a jóképű színész igazi őstehetség, aki ösztönös játékával szinte minden nézőt magával ragad. Így van ezzel Jakupcsek Gabriella is, aki már tíz évvel ezelőtt felfigyelt a tehetséges színművészre.

Számtalan alkalommal dolgoztunk együtt, vendégem, beszélgetőpartnerem volt a műsoromban, és persze a Katona József Színház darabjaiban is nem egyszer láttam. Lenyűgöző a tehetsége, a művészi tevékenysége. Az pedig, amit a gasztronómiában – többek között a Konyhafőnökben – nyújtott, példaértékű. Hetek kőkemény munkája van amögött, hogy a versenyben a döntőig menetelt. Az ő helytállása is azt bizonyítja, hogy amit az ember a fejébe vesz, és nagyon akar, azt igenis el lehet érni. Nem véletlenül kértem ki a tanácsát, mielőtt igent mondtam volna a műsorra

– mondta a műsorvezető, aki úgy döntött, hogy meginvitálja a színészt a Jardinette Kertvendéglőben megrendezésre kerülő Színészbüfé elnevezésű vacsoraestjére.

„Ervin sajnos még nem főzött nekem, de ezúttal bárki megkóstolhatja a menüsorát, melyet külön erre az estére állít össze. Mindeközben remélem, hogy egy olyan beszélgetés bontakozik ki az est folyamán, amely nemcsak még jobban rávilágít a művészet és a gasztronómia kapcsolatára, de Nagy Ervin sokoldalú tehetségét is körüljárja” – árulta el Jakupcsek Gabriella, akiről Nagy Ervinnek nem akármilyen első benyomása volt.

A színműs osztályfőnököm, Máté Gábor felesége volt akkor Jakupcsek Gabriella. Én pedig nemcsak azért néztem fel az osztályfőnökömre, mert egy igazi színészlegenda, hanem azért is, mert ilyen fantasztikus párja volt

– mondta Nagy Ervin, akinek menüsorát bárki megkóstolhatja a február 21-i vacsoraesten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top