Sztárok

Berki Krisztián megmutatta új szerelmét

Berki Krisztián többször is utalt rá az elmúlt hetekben, hogy Pamela után újra van valaki az életében, de egészen eddig nem mutatta meg a hölgyet. Most megtört a jég, íme, ő a műsorvezető párja.

Azt már a tegnapi nap folyamán megtudtuk, hogy két Berki van Berki Krisztián életében. Ők azonban csak az új kiskutyái voltak, este viszont az is kiderült, hogy kivel jár most a műsorvezető. Az elmúlt időszakban többször is utalt rá, hogy újra szerelmes, de eddig nem tudtunk arcot társítani a pletykákhoz. Most azonban megtört a jég, Berki Krisztián a közösségi oldalára posztolt új párjáról egy fotót, amit itt nézhetsz meg. 

Berki választottjáról egyébként annyit tudunk, hogy Katona Renátának hívják, 26 éves, és egy cukrászdát üzemeltet Budapesten. Korábban szépségversenyen is indult, nagyon csinos hölgy. Berki Krisztián és Hódi Pamela között egyébként volt egy kis feszültség a különválásuk után, de ez mára rendeződött, sőt, a gyerekelhelyezésről is békésen egyeztek meg. Ahogy ők fogalmaztak, számukra az a legfontosabb, hogy a kis Natasa Zselyke semmit ne érezzen a szakításból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top