Sztárok

Nagy Ervin is ott lesz az Oscar-gálán

Nagy Ervin nagyon várja már, hogy ő is a vörös szőnyegre lépjen a 90. Oscar-gálán, március 4-én.

Nagy Ervin Borbély Alexandrával, a Testről és Lélekről női főszereplőjével utazik Los Angelesbe.

„Bár csak egészen kicsi szerepem volt a filmben, de legalább nem úgy megyek oda, mint Alexandra kísérője. Ez azért így kényelmesebb szituáció. Megpróbálok megadni minden hátteret és támogatást, hogy valamifajta biztonságot és stabilitást nyújtsak neki a nagy nap előtt. Nem érzem másodhegedűs szerepnek, amikor az ember a párját – aki most éppen a világhírnév felé tart – támogatja. Egyébként szerintem mindannyian erre vágyunk ebben az országban színészként. Testközelből nézhetjük majd végig ezt a nagy eseményt, és nagyon izgatottan várjuk, milyen élmény lesz a részesének lenni” – mondta a Blikknek Nagy Ervin, aki komoly reményeket fűz a magyar filmhez.

„Szerintem Ildikónak mint egy szem női rendezőnek a férfiak gyűrűjében, van egyfajta plusz lendülete, és most nagyon megy a magyar film! Két év után megint jelöltként vagyunk jelen, ez inkább pozitív dolog, nem kell arra gondolnunk, hogy tavaly kaptunk, ezért idén nem juthat nekünk díj. Remélem, ez nem így működik” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top