Sztárok

Gáspár Laci megsértődött, otthagyta a Sevent

Már csak két hónap van hátra a Seven névre keresztelt, neves hazai férfi énekesekből álló formáció nagykoncertjéig, de lehet, hogy mire oda kerül a sor, át kell nevezni a bandát Sixre. Gáspár Laci kicsit megsértődött, amikor a nőügyei kerültek szóba.

Kisebb beszélgetésre gyűltek össze a Seven formáció tagjai Garami Gábor vezetésével. A népszerű műsorvezető arról faggatta a bandát, hogy vajon kinek lehetett eddig a legtöbb barátnője. A fiúk szinte egytől egyig Gáspár Lacira tippeltek, aki ahelyett, hogy színt vallott volna, inkább lelépett.

Nagyon reméljük, hogy kirohanása csak jelképes volt, és vele együtt lép majd fel Kökény Attila, Freddie, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilioazaz a Seven – április 12-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A Seven tagjai: Kökény Attila – zongora,ének, Freddie – ének, Gáspár Laci – basszusgitár, ének, Takács Nikolas – ének, Oláh Gergő – gitár, ének, Gitano Nagy Laci – gitár, ének, Emilio – dob, ének

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top