Valami Amerika 3

Pokorny Lia örömmel ment börtönbe

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Valami Amerika 3 bizonyos jeleneteit börtönben forgatták – Pokorny Lia azt mondja, furcsa volt boldogan bemenni oda, ahol mások sokat küzdenek.

Pokorny Liát számtalan szerepben láthattuk az évek során, de abban talán egyetérthetünk, hogy mindegyikben megállta a helyét. Mégis, a nőies, hódító szerep áll neki a legjobban. A Valami Amerika harmadik részében is hasonló karaktert játszik, viszont azt is megtudtuk, hogy az életben nem egészen így hódít. 

„Egy speciális csábító szerep” – kezdte Pokorny Lia az NLCafénak, de nem akarta lelőni a poént. A színésznőnek furcsa élmény volt vidáman bemenni egy börtönbe, hiszen a film nagy része ott játszódik. 

Bár nekem csak egy kicsi jelenetem volt, de mégis… Börtönfal, rácsok, és akkor az ember elgondolkodik, hogy mi ebbe a börtönbe örömmel fogunk bemenni pillanatokon belül, mert egy fontos munkának fontos jelenetét forgatjuk. Volt ebben valami nagyon fura feszültség

– mondta Lia, akinek sok munkája van: nemrég egy monodrámát dobott színpadra, ahol intim helyzetben láthatta a közönség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top