Sztárok

Megszületett Pécsi Ildikó második unokája

Pécsi Ildikó családi drámája közepette némi megnyugvást remélt az új kisunoka érkezésétől. Mégsem felhőtlen az öröm.

Nem is olyan régen derült ki, hogy Pécsi Ildikó ismét nagymama lesz. Akkor a színésznő úgy fogalmazott, hogy falusi lányként nőtt fel, így nagyon babonás, és nem szeretne erről beszélni, de nem tagadja, hogy hamarosan bővül a család. 

„Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást” – mondta akkor Pécsi Ildikó lelkesen, most pedig a Story magazinból kiderült, hogy megszületett a kicsi. Amikor felhívták, hogy gratuáljanak neki, nem felhőtlen örömmel válaszolt. 

„Én mostanában nem szeretnék mondani semmit. Nem is tudom, mit mondhatnék. Semminek sem tudok már igazán örülni, én már csak túlélni szeretnék. Hiába bármilyen örömhír, az se tudja feledtetni a múlt fájdalmait.”

A színésznő barátai bőbeszédűbbek, és a Storynak elárulták, hogy Pécsi Ildikónak az unokakérdés most is fájdalmas, az egyik gyerek nem pótolja a másikat. „Még nem vehette kezébe a kicsit, egyelőre csak fotón láthatta” – tették még hozzá. Talán majd, ha először megfogja, a színésznőben is más érzések törnek majd felszínre. A részletek a Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top