nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kislányt vár Tápai Szabina és Kucsera Gábor, de ki tudja, hogy alakul

Kislányt vár Tápai Szabina és Kucsera Gábor, de ki tudja, hogy alakul

Régóta kérdezgetik Tápai Szabinát és Kucsera Gábort, hogy tervezik-e a családbővítést. Eddig mindig kikerülték a témát, egészen mostanáig.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy ígérték, amikor lesz miről mesélniük, akkor megteszik. Tápai Szabina pedig a saját oldalán jelentette be: 

„Gáborral úgy döntöttünk, hogy belevágunk a következő babaproject-be, jöhet egy kislány Beni mellé.”

Bár a Facebook-bejegyzés egyértelműnek tűnik, többen már most gratuláltak a párnak, főleg a Valentin-napos poszt után.

Mondjuk, az valószínű, hogy Kucsera Gábor is eldicsekedne a családbővüléssel, ha már ott tartanának. Másfél évvel ezelőtt Szabina maga mesélt arról, mennyire régóta tervezi már a második babaát. 

„Szeretnénk még egy gyereket. Én mindig is úgy képzeltem, hogy két babánk lesz. Amikor Bence megszületett, úgy voltam vele, rögtön jöhetne is a második, de Gábor lebeszélt róla. Ma már belátom, igaza volt. Éppen elég fárasztó Bence után szaladgálni. El sem tudom képzelni, hogy bírnám most, ha két gyerekre kellene figyelnem. A kistestvérrel még várunk egy kicsit, hogy Bence nagyobb legyen, kicsit szusszanunk, aztán újra jöhet a gólya.” 

Fotó: Facebook/Tápai Szabina, Kucsera Gábor és a fiuk, Beni

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon