Sztárok

Bálint Emese 28 évesen még szűz, várja a jelentkezőket, hogy megtalálja az igazit

15 éve dolgozik színésznőként, amúgy harmonikás előadó, de mégsem emiatt ismerte meg egy ország Bálint Emese nevét, hanem mert a 28 éves előadó még most is szűz.

Nem volt tudatos döntés, hogy így alakult az élete Bálint Emesének vagy Emilynek, ahogy a művészkörökben ismerik. Nem is akart ezzel házalni, végül jó ok miatt döntött úgy, hogy nyilvánosság elé áll. Nemrég a Fókusznak mesélt arról, hogy 28 évesen még szűz, és most ennek kapcsán az RTL Klub Reggelijében nyilatkozott.

„Ez egy nagyon intim titok az én életemben, de azt gondolom, hogy a színésztársadalomban ez hatványozottan értékelhető a mai világban. Mivel a mai világ az egy kócos, gubancos világ, és azt gondolom, hogy a klasszikus, konzervatív értékek nagyon hiányoznak.”

Bálint Emese Emily már 15 éve színészként dolgozik, most 28 évesen a szűzességével került reflektorfénybe Fotó: Facebook

Négy diplomát, hat miniszteri kitüntetést szerzett, rengeteg szerepe volt, rengeteg televíziós műsorban volt már, ahogyan meséli, így ideje sem volt arra, hogy ismerkedjen. 

„Ha lett is volna időm, akkor is nagyon igényes vagyok, nagyon magas az én létrám meg lécem, amit át kellene ugrania annak a megfelelő igazinak.”

Plátói szerelmei voltak, amelyek nem teljesültek be, színészek és politikusok közül is tudna példákat mondani, de nem szeretne. Jelenleg is rengetegen ostromolják – elmondása szerint –, de senki nem felelt meg eddig az elvárásainak. Gáláns, lovagias úriembereket vár. Ha kellene egy példát mondani, akkor szerinte Koncz Gábor lenne az, aki egy jó példája az elvárásainak, de a duettpartnere, Farkas Bálint Jászai-díjas kollégája is ugyanez a kategória.

„Ők már 70-en felül vannak. És pontosan azért, mert én is egy érettebb gondolkodású hölgy vagyok, és pontosan ezért szeretném, ha megbecsülnék az én mentális, morális értékrendemet.”

Emese minden reggel úgy ébred, hogy bárcsak jönne már e herceg fehér lovon, az ő jövendőbeli férje, és bár már randevúzott, eddig még a csókig sem jutott el. Tudja, hogy ha már azt megteszi, onnan már szabad lesz az út a kapcsolat felé. Addig pedig minden szenvedélyét a színpadon éli ki. 

Nézd vissza, amint a szüzességéről és az elvárásairól mesél Bálint Emese Emily:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top