Sztárok

Végleg elhagyja a zenekart és az országot a Beatrice gitárosa

Magasvári Viktor eddig ingázott Ausztria és Magyarország között, de most úgy döntött, végleg itt hagyja az országot és a Beatrice zenekart.

Elhagyja a ­ Beatrice zenekart és az országot Magasvári Viktor. „Nem akartam cserben hagyni a Beatricét, de ezt a kétlaki életet nem bírtam tovább” – foglalta össze a Blikknek Magasvári, aki 15 éven át gitározott a legendás rockbandában. „Két évvel ezelőtt költöztünk Bécsújhelyre, miután a feleségem az ottani közkórház idegsebészetén kapott olyan lehetőséget, amire itthon hiába vágyott, de én fél lábbal itthon maradtam. Örömmel vezettem le a 250 kilométereket Őrbottyánba, ahol a Ricsével próbáltunk, de tavaly nyáron már szenvedtem. Volt olyan hét, hogy a családomat csak egyetlen napra láttam” – magyarázta döntését Magasvári Viktor, akit Ausztriában négyéves fia és hétesztendős kislánya is várt.

„Az én álmom már megvalósult, a feleségem álma viszont még alakul, és most ez a fontosabb. Amit gitárosként el akartam érni, azt elértem” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top