Sztárok

Istenes Bence a focit választotta Csobot Adél helyett

Holnap Valentin-nap! A nők számára ez hatalmas ünnep, a férfiak inkább elmennének mellette – a sztároknál sincs másképp, Istenes Bence például egy focimeccset nézne a romantikus randi helyett.

Istenes Bence és Csobot Adél most már egy éve Németországban élnek, bár elég gyakran hazajárnak. A műsorvezető vlogot is vezet a kinti életükről, ebből már sok minden kiderült. Istenes Bence mai posztja azonban eléggé megosztó: holnap ugyanis Valentin-nap lesz, amit Adél megünnepelne, de Bence inkább egy focimeccset nézne. 

Valentin napkor lesz a meccs. De ez Real Madrid-PSG kincsem, ez nagy meccs” – kezdett bele mondandójában Istenes Bence, mire Csobot Adél közbevágott. „És nem velem leszel egy romantikus vacsorán, gyertyafénynél?” –kérdezte az énekesnő, mire Bence csak annyit válaszolt: „Előtte!” Szóval nagyon úgy néz ki, hogy a Valentin-napi program a focimeccs miatt csúszik Isteneséknél. Végül is érthető, mégiscsak egy nagy meccs!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top