nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Fanatikus rajongója rémhíreket terjeszt Varnus Xavérról

Fanatikus rajongója rémhíreket terjeszt Varnus Xavérról

Rémhírek kezdtek terjedni az interneten Varnus Xavér komoly betegségéről, műtétjéről és visszavonulásáról.
NLCafé
f Ajánlom

Egy blogbejegyzésben bukkant fel a hír miszerint Varnus Xavért ledöntötte a lábáról egy súlyos betegség, és már a visszavonulását tervezgeti. A cikk szerzője tudni véli, hogy a híresség több mint húsz éve komoly gyomorbetegséggel küzd, tavaly pedig olyan súlyos lett az állapota, hogy Berlinben befeküdt kivizsgálásra egy magánklinikára. A bejegyzésben még egy állítólagos nyilatkozat is van Xavértól, amelyben arról beszél, hogy visszavonul a közéletből.

A Bors kinyomozta, hogy a blogbejegyzést az orgonaművész egyik fanatikus rajongója írta. A miértre nem derült fény, de felkeresték Varnus Xavért, aki cáfolta a híreket, azt azonban megerősítette, hogy valóban lesz egy műtétje.

„Olvastam az írást, de istennek hála nincsen semmilyen súlyos vagy halálos betegségem; ha húsz esztendeje élek együtt ezzel a bajjal, akkor halálos már nem is lehet. Valóban végeznek majd rajtam egy rutinműtétet, amely nem lesz komplikáltabb a sebésznek, mint nekem eljátszani a d-moll toccata és fúgát. Sok sebész barátom van, közöttük olyanok, akik szíveket és agyakat operálnak, s azokhoz a komoly drámákhoz képest az én bajom csak egy szúnyogcsípés. Jólesik a blogbejegyzésből és a kommentekből felém áradó szeretet és aggódás, de tényleg nincs nagy baj. Nem tervezem a visszavonulást, hiszen tele van a tarsolyom ötletekkel, de hát addig nehéz lenne koncertezni, amíg a műtétet követően egy-két cső lóg majd ki belőlem. Azért is szeretném elvégeztetni most ezt a beavatkozást, mert a kisebbik fi­ammal kapcsolatban nemsokára hatalmas öröm éri családunkat, amelyről most még nem beszélhetek, és szeretném, ha addigra tökéletesen egészséges lennék”mondta Varnus Xavér.

Megosztás Facebookon