nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Őrjöngő férfi zavarta meg a Story Gálát

Őrjöngő férfi zavarta meg a Story Gálát

Filmbe illő incidens zavarta meg az idei Story Gálát. Egy férfi trágárságokat ordítozott, letolta a gatyáját, majd a biztonsági őrökre támadt. Profin kezelte a stáb a helyzetet.
NLCafé
f Ajánlom

Hétvégén tartották az év egyik legrangosabb eseményét, a Story Gálát, amit az NLCafé percről percre közvetített. Az elegáns partin fél 12 táján az egyik vendég hangosan hő­zöngeni, feltűnősködni kezdett, sőt – miközben Nyári Károly fülbemászó dallamokat játszott – a zongora közelében váratlanul letolta a nadrágját.

A középkorú férfi egyébként amolyan ismeretlen ismerős: mindenki látta már, de senki nem tudta megmondani, kicsoda, és mivel foglalkozik, többen tudni vélték, hogy rockzenész. Arra viszont mindenki tisztán emlékszik: ahol ő megjelenik, nem lehet balhémentes az este. Rendszerint sok alkoholt fogyaszt a rendezvényeken, és ilyenkor vállalhatatlanul viselkedik.

A kínos balhé a Story Gálának otthont adó szálloda aulájában folytatódott, mert ott a lármás vendég mintegy negyedórás ordibálás után rátámadt a biztonsági őrökre, akik távozásra kérték. Az őrök profin kezelték a helyzetet pedig a férfi többször is nekik támadt ököllel. Az őrjöngő, válogatott trágárságokat kiabáló férfit.a parkolóba kísérték, ahol feltűnt a férfi partnernője is, akivel sietve távoztak – tudósít a Bors.

Megosztás Facebookon