nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagy Feró unokája, Patrik nagy fazon

Nagy Feró unokája, Patrik nagy fazon

Nem a kávé, hanem az unokája ad pluszenergiát Nagy Ferónak, aki élvezi, hogy egész hétvégéket tölthet a kis Partik Dominikkal. Mint kiderült, a kisfiú már most úgy ugráltatja a rockert, ahogy csak akarja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Várkonyi Andrea a Fem3Caféban beszélgetett Nagy Feróval, aki olyan lendületesen érkezett, hogy a műsorvezető megjegyezte: Feró igazán fáradhatatlan.

„Nem is akarok elfáradni, maradjunk ebben. Még van egy csomó dolgom, feladatom, most megint írtam 3-4 új nótát, hátha tetszik valakinek” – mesélte Feró, aki hozzátette, hogy mostanában az unokájából merít energiát

Imádom a kiscsávót. Nekem is furcsa néha, hogy nagypapa vagyok, és az én unokám meg vissza is él ezzel. Hihetetlen, ahogy az ujja köré teker. Igazából minden szónak az elejét tudja, ezért meg kellett jegyeznem például, hogy a kó az vagy hókotró, vagy repülő. Szóval kommunikálunk.

Minden percét élvezi a zenész, amikor a kicsi vele lehet, néha ő maga küldi a szülőket egy kis pihenőre, ilyenkor egész hétvégére náluk lehet Patrik Dominik, akiről tündéri sztorikat mesélt a rocknagypapa. 

Nagy Feró néhány képet is mutatott az unokájáról

Nagy Feró és az unokája, Patrik Dominik

„Imádja kezelni a telefonomat. Amikor először a számítógép elé ültettem, akkor gondoltam, hogy megmutatom neki, hogyan kell kezelni. Erre félrelökte a kezemet, aztán elkezdett lapozni, és aztán a Johnny Johnny no papát vagy yes papát néztük ott egyfolytában.”

Mint kiderült, Patrik nem hallgatja a nagypapája zenéjét, csak az szólhat, amit a kicsi maga választ. Bár, amikor az április 7-i koncert reklámja megy a tévében, akkor arra a gyerek is odafigyel, de Patrikot más ricsaj köti le. Például, amikor a hétvégén a nagyszülők vigyáznak a gyerekre, akkor sokszor a faluban sétálnak, mivel Nagy Feró unokája odavan az állatokért, különösen a libákért, mert azok egyfolytában üvöltenek. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon