Sztárok

Majkáéknak dönteniük kell a kisfiuk sorsáról

Nagy a tét, Dundika szerint Marián vagy egy versenyistállóba kerül, vagy boldog lesz, ez tényleg nem mindegy.

Majoros Hajnalka gyerekkora óta hallgat a megérzéseire, amik mindig segítik őt a nehéz döntésekben. Most éppen egy ilyen döntéshelyzetben vannak Majkával, hiszen a nagyobbik fiuk, Marián iskolába megy. Hajni szerencsére már most is érzi, hogy mi lesz a jó választás.

„Marián most iskola-előkészítőbe jár, és jó ideje azon agyalunk, hogyan tovább. Reálisan látom, milyen a gyerekem, mi lenne a legjobb neki. Napokon ke­resztül jártam az iskolákat, próbáltam megtudakolni, melyik a legjobb hely, kinek milyen tapasztalatai vannak. Aztán elgondolkodtam, mit is szeretnék a gyermekemnek. Vagy egy nagyon erős iskolába kerül, vagy boldog lesz. A kettő sajnos kizárja egymást manapság. Még az is szóba jött, hogy visszatartjuk egy évet, de annyira kis okos, hogy végül amellett döntöttünk, hogy jövőre suliba megy. Azt viszont nem szeretném, hogy kivesszen a kreativitása, és egy »versenyistállóba« kerüljön” – mondta Dundika a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top