nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csősz Bogi félt, hogy ruha nélkül megy haza

Csősz Bogi félt, hogy ruha nélkül megy haza

Erős a gyanúnk, hogy Csősz Bogi ruhája volt a Story Gála legdrágább darabja, de valahogy ezt is vártuk tőle. Egyetlen félelme az volt, hogy ruha nélkül megy haza a este.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Miután a barátnője, Köllő Babett kerti partijára egy 3 milliót érő ruhában sétált be, amelyet külön dobozban szállítottak ki, elvártuk Csősz Bogitól, hogy pazar estélyibe bújjon. Nem csalódtunk, egy gyönyörű Reem Acra-ruhában vonult be, amelyet egyenesen a vörös szőnyegről választott magának. Az értékéről ne beszéljünk, szerintem mindenki el tudja képzelni.

Csősz Bogi a Story Gálára fejedelmi ruhát választott Fotó: Neményi Márton

„Egyből beleszerettem ebbe a ruhába, szerintem nem hivalkodó darab, és nagyon jól érzem magam benne. Egy kicsit kínos, hogy a szoknyám miatt kerülgetnek, mert túl nagy helyet foglalok el” – mesélte Csősz Bogi, amikor a Story Gálán arról kérdeztük, mit visel

Egy időre beállt az NLCafé riporterének, és kérdezte a többieket is, ki hogyan választott ruhát, közben pedig az is kiderült, hogy ő maga attól tart, ruha nélkül megy haza.

Csősz Bogi videóját itt láthatod:

Na igen, nem azért, mert lelopják róla, hanem mert a méretes szoknyarészre a tömegben sokan rátapostak, és ha az lecsúszott volna, akkor bizony nem sok marad a dresszből. 

Megnyugtatunk mindenkit: Bogi ruhában távozott a Story Gáláról

Csősz Bogi és Rubint Réka – Fotó: Neményi Márton

Tetszett a videó? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!
Megosztás Facebookon