nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Timi Andy kísérőjéről: ,,Többről van szó, mint egy asszisztensről”

Vajna Timi Andy kísérőjéről: ,,Többről van szó, mint egy asszisztensről”

Andy Vajna a titkárnőjével érkezett a Story Gálára - legalábbis az újságok szerint. Most kiderült: többről van szó, mint kollegiális viszony, amit Vajna Timi osztott meg a követőivel.
NLCafé
f Ajánlom

Alig hisszük el, ami a Vajna családban történik. Timi hónapok óta nem volt itthon, ráadásul már a férjével közös képek is régóta elmaradoznak. A szombati Story Gálára ráadásul a titkárnőjével ment Andy Vajna, amit persze mindenki észrevehetett, nem titkolták. Az ezzel a témával kapcsolatos cikkeket Vajna Timi is megosztotta a közösségi oldalán, méghozzá két tapsoló kezet írt hozzá, ami a fejlemények ismeretében igencsak ironikus volt. Most újabb titkok derültek ki. 

Tegnap ezt a képet osztotta meg Timi, ami nem lenne furcsa, de a hozzá érkező kommentek igencsak meglepőek. Első körben még meg is dicsérte Andy választottját. Aztán később több kérdésre is választ kaptunk…

A gyerekkérdés központi téma náluk, Timi régóta szeretne, de valamiért eddig nem jött össze. Az üzletasszony válaszából ítélve pedig már nem is fog. Valaki azt sérelmezte, hogy Andy Vajnát csak elkísérte a titkárnője, és semmi komoly nincs köztük, amit Timi maga cáfolt meg. ,,Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztenstől.” Nem tudjuk, mi lehet a probléma, de Andy felesége az utóbbi időben többször is megemlítette, hogy régóta nem boldog és hogy már csak a szüleire számíthat.

Megosztás Facebookon