nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vámos Miklós hiába küzdött a válás ellen

Vámos Miklós hiába küzdött a válás ellen

Vámos Miklós karrierje sikeres és töretlen, az egyik legolvasottabb és legismertebb magyar író. A kudarcot inkább a magánéletből ismeri.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bestnek mesélt Vámos Miklós az új könyve kapcsán néhány részletről, és kiderült, hogy sokan fordulnak hozzá válási tanácsért. 

Egyfelől az az oka, hogy jogi egyetemet végeztem, másfelől kétszer váltam, így mind elméletileg, mind tapasztalatilag felkészült vagyok. Ami a válásokat illeti, sajnálom, hogy így alakult. 

Ahogy kiderült, Vámos Miklós szerint akaratán kívül jutott a válásig, mert ő komolyan gondolta a holtomiglan-holtodiglan fogadalmat.

Fotó: Facebook/Vámos Miklós

A kapcsolatot egy különálló lényhez hasonlította, ami két ember érzelmeinek összeolvadásából jön létre, és ami halad előre a maga útján. Néha nem arra, mint maguk az emberek, és Vámos Miklós ezt a saját élményeire alapozta

„Mindkét házasságomat szerettem volna megmenteni, vagy úgy, hogy dolgoztam rajta, vagy más módokon. Például írtam egy regényt az enyémhez hasonló házasságról, abban a hiszemben, hogy esetleg ezzel megmenthetem a sajátomat. Szomorú tapasztalat, hogy sok mindenre jó egy regény, de házasságot nem tud megmenteni.”

A Bestnek mesélt Vámos Miklós a magánéletéről

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon