Sztárok

Újra egymásra találhat Cserpes Laura és Gyurta Dániel

A csinos énekesnő az olimpikon után utazott a dél-koreai téli játékokra. Talán még nincs veszve Gyurta Dániel és Cserpes Laura kapcsolata.

Hetekkel ezelőtt került nyilvánosságra, hogy Gyurta Dániel és Cserpes Laura szerelme véget ért. A pár nem nyilatkozott az okokról, de a Blikk úgy tudja, talán nem végleges a szakítás.

„Sokan úgy gondolják, hogy Gyurta Dániel vetett véget ennek a kapcsolatnak, de ez nem így van. Cserpes Laura mondta ki, hogy vége. Dániel azóta próbálja visszahódítani, többször kérte, hogy utazzon el vele a téli olimpiára” – árulta el a pár egy ismerőse.

 

Talán újra egymásra talál Cserpes Laura és Gyurta Dániel

Gyurta sportdiplomácia kiküldetésen van Phjongcshangban, némi eufemizmussal mondhatnánk: nyaral. A lap szerint Laura eleve elkísérte volna az olimpikont, de közben kapcsolati státuszuk megváltozott. Gyurta ennek ellenére győzködte, utazzon vele, de Laura erre nem volt hajlandó. Ezért a sportoló a Laura nevére szóló jegyet átrakatta egy másik járatra, és végül Laura úgy döntött, Dani után utazik.

És ha egy dél-koreai kiruccanás nem oldja meg a legsúlyosabb párkapcsolati drámát, akkor semmi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top