Sztárok

Kiskeró: Annamari feje fölött döntöttem a szakításról

Kerényi Miklós Máté előadta a saját verzióját arról, hogyan és miért szakított Dancs Annamarival.

Rövid életű volt Kiskeró és Dancs Annamari házassága. A fiatalok egy évvel az esküvő után már válnak is, és ezt még kisfiuk születése sem tudta megakadályozni. Kerényi Miklós Máté a Frizbiben mesél arról, hogyan élte meg a szakítást.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté

A színész szerint sokáig próbálták megmenteni kapcsolatukat. Kerényi még egy madridi úttal is meglepte feleségét, hogy ott tudják megbeszélni a problémáikat. „Ez nem sikerült, s annyira rosszul jöttünk ki az egészből, hogy végül elmentünk párterápiára, de ott sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz” – fogalmazott a férfi a Blikk szerint.

Annamariban van több indulat, de ez természetes, azt hiszem. Én hoztam egy döntést tulajdonképpen az ő feje fölött egy pillanatban, amikor azt éreztem, hogy én ezt nem tudom tovább csinálni” – mondta a színész. Állítása szerint még most sincs túl a szakításon, annak ellenére, hogy egy másik, fiatalabb színésznő miatt hagyta ott feleségét Kiskeró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top