Sztárok

Galambos Erzsi megbánta a válását

Aggasztó híreket olvashattunk az utóbbi időben Galambos Erzsi egészségi állapotáról, de a híreknek a jelek szerint a fele sem igaz.

Sokat megélt már Galambos Erzsi, aki decemberben ünnepelte a 86. születésnapját, és igyekszik mindig a jövőbe tekinteni, nem keseregni a múlton. Azt viszont nagyon zokon vette, amiket karácsony előtt írtak róla össze. Erről is mesélt a Bestnek.  

fotó: Facebook/Galambos Erzsi

„Az én koromban, ha valakinek nincs semmi baja, az már nem él… Azt írták rólam, hogy az utolsó karácsonyomat ünneplem a szeretteimmel. Én, aki imádok élni, imádom az unokámat, a munkámat és az ünnepeket? Természetesen akadnak egészségügyi problémáim, volt egy kis malőr a szívemmel. Nem bírom már a nagyon megterhelő testmozgást, de ez nem azt jelenti, hogy búcsúzom.”

Galambos Erzsi boldogan mesélt a költözéséről, és az unokájáról, a családjáról. Egyetlen egyszer szomorodott el, amikor a volt férje, Petrovics Emil került szóba, aki hat éve hunyt el. 

„Életünk egyetlen rossz döntése volt a válás, bár a közös gyerekünk miatt lélekben sosem váltunk el. Csodálatos ember volt, ő volt az én egyetlenem.”

Az unokájuk születése után hat évet töltöttek együtt, éjjel és nappal, amikor a kicsire vigyáztak. A színésznő máig nem heverte ki a férfi elvesztését. 

A Bestnek mesélt Galambos Erzsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top