nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bódi Sylvi nem akármire költött el félmilliót

Bódi Sylvi nem akármire költött el félmilliót

Az utóbbi időben több olyan hír jelent meg Bódi Sylviről, aminek a fele sem igaz. A félmilliós költése viszont nem kamu.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem magának vásárolt valami szépet, nem egy hiper-szuper és csilivili dolgogra költötte a pénzét Bódi Sylvi. Mondjuk, ha így tett volna, akkor sem szólhatna érte senki, mert az is a magánügye lenne. Viszont, mivel ő maga kérte, hogy a történetét teljes terjedelemben közölje az, aki szeretné, ezért mi most így teszünk: 

Fotó: Instagram/Bódi Sylvi a félmilliós adománnyal

„Mert adni önzetlenül, feltétel nélkül jó…
Örülnék, ha ez a hír legalább annyi magazinban megjelenne, mint a múlt héten nagy port kavart, számomra is meglepetést okozó és új információkat tartalmazó fergetegesen színpadiasra lefestett vásárlásom, amiből természetesen fele sem igaz…
Ám ez a hír, amit most megosztok minden mondatában valós és igaz.
Egy barátommal közösen elajándékoztunk félmillió forintot. Kiválasztottam 5 alapítványt/egyesületet, s mindenkinek elutaltam 100-100 ezer forintot.
Van akit azért választottam, mert személyes ismeretségi körömben nagyon sok jót hallottam róla, de olyan is van, akit intuitívan választottam, azért mert teljesen tudok azonosulni a nézeteikkel és azzal, amit képviselnek.
Így esett a választásom rájuk:
* Dévény Anna Alapítvány
* „Értetek Vagyunk!” A Daganatosok Egészségéért Alapítvány
* Lelenc Kutyamentő Egyesület
* Bodzavár
* Természetes Életmód Alapítvány
Hogy miért tettük mindezt? Örömet és meglepetést szerettünk volna okozni és segíteni, kifejezve ezzel szimpátiánkat és adott esetben hálánkat. 
A facebookos gardróbvásáros oldalam bevételének egy részét tehát adományként ajánlottam fel, s tudom, hogy jó helyre került a pénz.
Köszönöm a barátomnak – aki szeretne anonim maradni – a partnerséget és a segítséget! 🙏🏼 Nem tudom, hogy ki a boldogabb: aki kapta, vagy aki adta. Leírhatatlanul jó érzés volt segíteni. Ezt a közleményt bármely sajtóorgánum felhasználhatja, de csak teljes terjedelmében, változtatás nélkül.”

Azt figyelemmel kísérhettük, milyen vicces sztorikkal lett gazdagabb a modell a ruhavásár alatt. Azzal, hogy Bódi Sylvi a gardróbvásárból szerezett összeg egy részét alapítványoknak utalta, reméli, hogy jó példát mutat, és másokat is ösztönöz.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon