nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szétvágták és kifosztották Babos Tímea bőröndjét a Liszt Ferenc repülőtéren

Szétvágták és kifosztották Babos Tímea bőröndjét a Liszt Ferenc repülőtéren

Szanaszét vagdosták, áttúrták Babos Tímea bőröndjét, és el is loptak dolgokat, amikor Budapestről Dohába utazott. Poggyásza már meggyalázva és kifosztva érkezett az ottani reptérre. Nem nehéz kitalálni, hol történhetett a fosztogatás.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Facebook-oldalán jelentette be Babos Tímea teniszező, hogy felvágták és kifosztották a bőröndjét a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A Grand Slam-győztes teniszcsillag Dohába utazott Ferihegyről következő versenyére, ám az ottani reptérre a bőröndje szétvágva, áttúrva és hiányos tartalommal érkezett meg:

Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták, és kilopták belőle pár dolgomat. És vajon honnan indultam? Budapestről… 15 éve utazom, és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez elszomorít! Jó utat mindenkinek, járjatok több szerencsével!

Puszi!

Babos Tímea Dohában szembesült a lopással

A teniszező posztjára kommentben reagált a Budapest Airport vezetője, Hardy Mihály is:

Jelentkezett kommentben a Budapest Airport is, a reptér nevében kommunikáló munkatárs egyből védekezéssel indított, majd megkérte Babost, hogy tegyen feljelentést.

Az elmúlt hetekben elszaporodtak a poggyászfosztogatások a Budapest Airportnál, ahol a légi hatóság egyszer csak rendkívüli ellenőrzést fog tartani, aminek eredményéről majd tavasszal tájékoztatják a közvéleményt.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon