nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ábel Anita zsűritag lesz

Ábel Anita zsűritag lesz

Építő észrevételeire a Sztárban sztár +1 kicsi után is szükség van. Ábel Anita ítészként (is) folytatja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Ábel Anita otthagyja a TV2-t, páran nyilván aggódtak, hogy a színésznő munka nélkül marad, de szerencsére nem így lesz, mint az  a Jobb Veled a Világ Alapítvány mai leveléből kiderül.

Az alapítvány (ami a tudatos jócselekedetet gyakorlók közössége) Boldogságóra programja tehetségkutató pályázatot indít általános és középiskolás diákok számára. A tehetségkutató pályázat célja, hogy a gyerekek pozitív élményeket előhívó, inspiráló, motiváló produkciókat mutassanak be, ismertessenek meg a közönséggel.

„Hisszük, hogy mindenkiben van valami, amitől boldogabb lesz a világ, és most lehetőséget szeretnénk biztosítani ennek megmutatására” – nyilatkozta Bagdi Bella, az alapítvány elnöke, a program életre hívója.

„Jelentkezni olyan alkotásokkal, egyéni vagy csoportos produkciókkal lehet, amelyekkel a boldogság üzenetét terjeszthetjük a fiatalság körében, és felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy mindenki rendelkezik az öröm, az inspiráció, a boldogság továbbadásának a képességével, amitől jobb lesz a világ” – tette hozzá az alapítvány fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke, a boldogságóra program szakmai kidolgozója. Prof. Dr. Bagdy Emőke és Bagdi Bella mellett a zsűri munkájában részt vesz Ábel Anita is.

MTI Fotó: Marjai János

A tehetségkutatóra az alábbi kategóriákban lehet jelentkezni:

  • vers- és prózamondás
  • ének
  • hangszeres zene
  • tánc, mozgás
  • egyéb szórakoztató kategória (bűvészet, hörcsögidomítás…)

Egy pályázó egyszerre csak egy kategóriában versenyezhet, és a produkció hossza nem haladhatja meg a 3 percet. A Jobb Veled a Világ tehetségkutatóra 2018. február 28-án éjfélig lehet jelentkezni itt, a döntőre gyereknapon, Budapesten kerül sor.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon