nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rúzsa Magdi kórházba került Peruban

Rúzsa Magdi kórházba került Peruban

Az esküvőjük óta ez volt Rúzsa Magdi és a férje, Vilmos első közös utazása, kalandosra sikerült.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kevés képet osztott meg eddig Rúzsa Magdi a perui útjáról, de most a Story magazinban már nem csak ilyen sejtelmes fotókat láthatsz. 

Ráadásul, mint kiderült, nem is akrámilyen utazás volt ez a mostani. Rúzsa Magdi és férje, Vilmos az esküvőjük óta most először utaztak el együtt, és Peru, a Machu Picchu régi nagy álma volt az énekesnőnek. 

Sok helyen jártam már a világon, de azt hiszem, ez volt életem eddigi legszebb kalandja.

Az utazás előtt igyekezett mindenre felkészülni az énekesnő, aki remek kondiban van, azzal nem számolt, hogy bármi baj történhet. Rúzsa Magdi végül egy apró baleset szövődményeként kórházba került.

Hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól, és rázkódott a testem. Tényleg nagy volt a pánik.

A helyiek eleinte gyógyfüvekkel akartak segíteni az énekesnőn, de az kevés volt, végül komolyabb beavatkozásra volt szükség. Rúzsa Magdi részletesen beszámolt élményeiről a Storynak, és exkluzív képeket is mutatott az útról. 

A Storyban láthtasz képeket Rúzsa Magdi és s férje, Vilmos perui útjáról

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon