Sztárok

Kikezdték Gillian Anderson meztelen fotóját

Hatalmas óriásplakáton, anyaszült meztelenül mosolyog majd az emberekre az X-akták Scully ügynöke. Gillian Anderson pucérkodása pedig nem öncélú.

Nincs egy napja, hogy Gillian Anderson meztelen fotói megjelentek a PETA állatvédő egyesület oldalán. A 49 éve színésznő az „Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek” kampány arca vagy inkább teste lett. A rókabunda helyett inkább a kamu szőrt javasolta, először még pólóban. 

Aztán már csak a róka füle maradt meg a szettből. Gillian Anderson ellene van a plasztikai beavatkozásoknak, ezért sokan dicsérik is, ráadásul a bókok szerint jobban néz ki most, mint az X-akták indulásakor. Nem is ezért kritizálják a sztár pucér fotóját, hanem mert a tavaly indult mozgalom, a #metoo támogatói és szimpatizánsai szerint sokat árt az ügyüknek, hogy a PETA tárgyként kezeli a nőket. 

„Már megint egy meztelen nővel akarnak eladni valamit. Mindegy, mennyire jó ügy, ez nem a megfelelő módszer. Nőket tárgyiasítani? Ideje más eszközöket találni.”

Gillian Anderson meztelenül kampányol

Nem ez az első ilyen alkalom, a Fish love felkérésére Gillian Anderson is vetkőzött, akkor a tenger élővilágának védelmében egy angolnával pózolt, olyan hírességekkel együtt, mint például Judi Dench. Most azokat a képeket is kikezdték, de a mostani kampányért még erősebben kritizálják az állatvédőket, na meg a hírességeket, mert bevállalták a meztelenkedést éppen a szexuális zaklatásoktól hangos hónapok után.

Itt láthatod a régi félmeztelen fotót Gillian Andersonról és sok más hírességről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top