nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Majoros Hajnit megműtötték, Majka vele aludt a kórházban

Majoros Hajnit megműtötték, Majka vele aludt a kórházban

Eddig csak kevesen tudták, hogy Majoros Hajnalka komoly műtéten esett át, de most a Story magazinnak mesélt a néhány héttel ezelőtti operációról.
NLCafé
f Ajánlom

Majoros Hajni sokáig reménykedett abban, hogy megússza a műtétet, de hiába. Másfél éve úgynevezett nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála, és idővel rosszabbodott az állapota, végül két hete kés alá feküdt. 

„Miután Marián világra jött, hetekig éreztem egy kitüremkedést a köldökömnél, de a nőgyógyászom azt mondta, ne féljek, nincs köldöksérvem. Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet, hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy néztem ki, mint aki három hónapos terhes.”

A Story magazinból kiderült, hogy ez nem esztétikai kérdés volt, Majka párja állandó fájdalmakkal küdött, így már nem volt értelme halogatni az elkerülhetetlen operációt. Hajni pedig nagyon hálás a párjának, amiért ott várta a műtő előtt, és vele volt az első estén is. 

Nagy fájdalmaim voltak eleinte, sokat segített, hogy simogatta a kezem.

A lábadozásról és arról, hogyan oldotta meg a műtét utáni pihenést két gyereke mellett Majoros Hajni, részletek csak a Storyban.

A Storyban exkluzív anyag készült Majoros Hajnalkával

Megosztás Facebookon