nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Janza Kata fiatal párját zavarta a felhajtás

Janza Kata fiatal párját zavarta a felhajtás

Minden kezdet nehéz, Pesák Ádám például nehezen viselte a sajtó nyomását, amikor összejött a nála 22 évvel idősebb Janza Katával, manapság viszont vígan nyilatkozik a Mokkában.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Két éve már, hogy Janza Kata együtt van Pesák Ádám színművésszel. A kapcsolatot sokan ferde szemmel nézték, mivel Pesák 22 évvel fiatalabb Janzánál. A páros a mai Mokkában vendégeskedett, elmondták: mára már elfogadták őket a családjaik és a rajongók is, majd közölték, hogy boldogok. Mint kiderült: úgy ismerkedtek meg, hogy Janza meghallgatta Pesákot, amikor az Operettszínházba felvételizett, most pedig közösen játszanak a Dorian Gray musicalben. 

Pesák elmondta, nagyon nehezen viselte, amikor kapcsolatuk elején bekerült a bulvárlapokba, zavarta a felhajtás. 

Janzának két gyereke van, az első édesapja a Jimmy-musicalben parádézó Pintér Tibor. Janka már majdnem nagykorú, a második, Samu még kicsi. És hogy jóban vannak-e Pesákkal? Klikk a videóra: 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon