nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bekötik Kabát Peti fejét?

Bekötik Kabát Peti fejét?

Bár a dzsungelben történtek miatt megingott Adri bizalma Kabát Petiben, úgy tűnik, sikerült rendezni a viszonyt. A szerelmesek már az esküvőre készülnek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Celeb vagyok, ments ki innen! kezdetekor Survivor Klaudia és Kabát Peti közel kerültek egymáshoz, amit a focista párja, Adri nem nézett jó szemmel. Róka Adrienn azzal fenyegetőzött, hogy ha ez így folytatódik, akkor nem lesz esküvő. Ezek után rendeződött a viszony, Kabát Péter pedig megnyerte a Celeb vagyokot, így ő lett a dzsungel királya. Hazatérve nekiálltak az esküvői előkészületeknek.

„Molnár Andiéknál jártunk táncórán. Ruha, tánc, edzés, és persze a diétám… Szerinted hova készülhetünk ennyire?” – teszi fel a kérdést Róka Adri, a rajongók pedig több variációt is felvázoltak. Van, aki szerint végre sor kerül az esküvőre, de olyan is akad, aki szerint a Story Gálára készülnek ennyire. Mindenesetre árulkodó lehet, hogy  Kabáték táncórán jártak Molnár Andinál.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon