Sztárok

Gesztesi Károly életmódot változtat

A sportra helyezi a hangsúlyt, lesz konditerem és uszoda is. Gesztesi Károly szakállt is növeszt.

Azt írja a Blikk, hogy Gesztesi Károly kinézetét és életmódját is igyekszik gyökeresen megváltoztatni. A színész tavaly mesélt a lapnak arról, hogy teljes orvosi kivizsgálásra készül, most pedig eldöntötte: gyökeresen változtat az életén. Szakállat növesztett, továbbá rendszeresen edzőterembe és uszodába jár.

Mint azt a Blikk megjegyzi, erőfeszítéseinek köszönhetően Gesztesi Károly már száz kiló alá fogyott. Célja, hogy térdfájdalmának örökre búcsút inthessen.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A képernyőre hamarosan visszatérő Gesztesi Károly térdét már számos alkalommal műtötték. „Először a jobb, aztán a bal térdszalagom szakadt el. Ezeket 4-5 évente át kell tisztítani, különben pokoli fájdalmakkal élnék – magyarázta, és hozzátette: orvosa már többször kérte, hogy fogyjon le. – Ezúttal valóban igyekszem megszabadulni a hájtól és csak izmot felszedni. Most eldöntöttem, hogy a rehabilitációm egy életen át kitart, olyan nincs, hogy nem edzek keményen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top