nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Befejezik a halálra gázolt Kiss József utolsó filmjét

Befejezik a halálra gázolt Kiss József utolsó filmjét

Egyetlen le nem forgatott jelenete volt még a tragikus körülmények között elhunyt Kiss Józsefnek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Múló pillanatok címmel forgatott filmet Kiss József, akit budakeszi városháza előtti zebrán gázoltak halálra február 2-án. Az Argo filmek Tysonja ezzel a filmmel épp a rosszfiú-szerepkörből akart kitörni, egy családapát alakított – tudta meg a Blikk.

A film rendezője, Gulyás Antal a lapnak elárulta, hogy Kiss Józsefnek már csak egyetlen le nem forgatott jelenete volt. Az eredeti forgatókönyvtől ugyan eltérő módon, de befejezik az alkotást, és egy emlékesten vetítik majd le.

A színész partnere a filmben Bicskey Zsófia Anna volt, aki úgy nyilatkozott, Józsefnek szívügye volt a film, szerette volna megmutatni, mennyi minden van benne. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon