Sztárok

Tarantino szerint nem gond, ha egy felnőtt férfi egy 13 éves lánnyal szexel

Előkerült egy 2003-as interjú, amelyben Quentin Tarantino arról beszél, hogy Roman Polanski tette csak a törvény szerint erőszak, amúgy csak szexuális kapcsolat egy 13 éves lánnyal.

Egyre sötétebb az amúgy sem túl rózsás kép Quentin Tarantinóval kapcsolatban. Azok után, hogy a napokban Uma Thurman felidézte, hogy a rendező milyen veszélyes jelenetre kényszerítette rá a színésznőt, most egy 15 éves hangfelvétel került elő, melyben Tarantino Howard Stern rádióssal beszélget.

A felvételen a rendező elmondja, szerinte az, amiért Roman Polanskit körözik az Egyesült Államokban – hogy Polanski lefeküdt egy 13 éves kislánnyal –, nem tekinthető erőszaknak.

Ez csak a törvény szerint erőszak… szexuális kapcsolata volt egy kiskorúval. Ez nem erőszak. Amikor az erőszak szót használjuk, számomra az az jelenti, hogy valóban egy fizikai erőszakkal járó dologról beszélünk, ami a létező egyik legerőszakosabb bűncselekmény. Nem lehet csak úgy dobálózni a nemi erőszak kifejezéssel

– idézi a hvg.hu Tarantinót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top