nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sztárparádéval ünnepelték a hetvenéves Zalatnay Cinit

Sztárparádéval ünnepelték a hetvenéves Zalatnay Cinit

Visszatért a kezdetekhez: ugyanazon a színpadon adott jubileumi koncertet Zalatnay Sarolta, ahol évtizedekkel korábban felfedezték.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A hét végén ünnepelte nagyszabású koncerttel hetvenedik születésnapját Zalatnay Sarolta. Cini és vendégei megtöltötték az Erkel Színházat, ugyanazt a helyszínt, ahol ötvenöt évvel ezelőtt Zalatnay először állt színpadon a Táncdalfesztiválon.

Az este nem volt érzelmektől mentes. „Elolvadtam a zenéktől és a közönség fogadtatásától, de arra gondoltam, hogy nem szabad bőgni. Egész koncert alatt ott volt a gombóc a torkomban. A Fák, virágok, fény című számnál viszont eltörött a mécses” – mondta az énekesnő a Borsnak.

Zalatnay egy korábbi koncerten

„Eszembe jutott, amikor ugyanebben a színházban az édesanyám a Táncdalfesztiválon ott állt velem az öltözőben, és rám mosolygott, hogy »ugye megmondtam, fiam«. Ott volt mind a három fesztiválon, mindenben mellettem állt. Persze hogy elsírtam magam” – idézte fel Zalatnay Sarolta.

A hosszú koncerten Cini mellett fellépett Takáts Tamás, Varga Miklós, Koós János és Dévényi Tibi bácsi is, lánya pedig hatalmas virágcsokorral köszöntötte Zalatnay Saroltát.

Megosztás Facebookon