Sztárok

Sztárparádéval ünnepelték a hetvenéves Zalatnay Cinit

Visszatért a kezdetekhez: ugyanazon a színpadon adott jubileumi koncertet Zalatnay Sarolta, ahol évtizedekkel korábban felfedezték.

A hét végén ünnepelte nagyszabású koncerttel hetvenedik születésnapját Zalatnay Sarolta. Cini és vendégei megtöltötték az Erkel Színházat, ugyanazt a helyszínt, ahol ötvenöt évvel ezelőtt Zalatnay először állt színpadon a Táncdalfesztiválon.

Az este nem volt érzelmektől mentes. „Elolvadtam a zenéktől és a közönség fogadtatásától, de arra gondoltam, hogy nem szabad bőgni. Egész koncert alatt ott volt a gombóc a torkomban. A Fák, virágok, fény című számnál viszont eltörött a mécses” – mondta az énekesnő a Borsnak.

Zalatnay egy korábbi koncerten

„Eszembe jutott, amikor ugyanebben a színházban az édesanyám a Táncdalfesztiválon ott állt velem az öltözőben, és rám mosolygott, hogy »ugye megmondtam, fiam«. Ott volt mind a három fesztiválon, mindenben mellettem állt. Persze hogy elsírtam magam” – idézte fel Zalatnay Sarolta.

A hosszú koncerten Cini mellett fellépett Takáts Tamás, Varga Miklós, Koós János és Dévényi Tibi bácsi is, lánya pedig hatalmas virágcsokorral köszöntötte Zalatnay Saroltát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top