Sztárok

Mészöly Kálmán jó híreket kapott az orvosoktól

A fia szerint napokon belül hazaengedhetik a legendás focistát, akit három napja váratlan rosszullét miatt vittek kórházba.

A kórházban sokat javult Mészöly Kálmán állapota, jobban érzi magát, és az orvosok is megnyugtató információkkal szolgáltak – mondta a Blikknek a Vasas és a válogatott legendás labdarúgójának fia, ifjabb Mészöly Kálmán. 

Az orvosok szerint a tüdőgyulladásból már majdnem kigyógyult, a vizsgálatok szerint a baktérium már nincs a szervezetében. Remélhetőleg néhány nap után hazaengedik.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

A 76 éves labdarúgónak a szívével is gondok voltak, kiderült, hogy koszorúér-szűkülete van. A fia azt mondta, egyelőre nincs napirenden a műtét, de ha majd megerősödik, újra megvizsgálják, kell-e műteni, vagy anélkül is kezelhető a probléma.

A Szőke Sziklának becézett sportoló nehezen viseli a bezártságot és azt, hogy egy helyben kell lennie. A jó kedve azonban nem hagyta el, a nővérekkel és családjával is viccelődik, ez is jelzi, hogy jobban van.

Mészöly Kálmánt három napja vitték kórházba, mert az otthonában rosszul lett. Az orvosok eleinte stroke-ra gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top