Sztárok

A zebrán gázolták el Kiss József színészt, az Argo-filmek sztárját

A budakeszi városházánál ütötték el az Argóban Tysont alakító színészt, súlyos sérülései miatt már nem tudták megmenteni az életét. Gyászolják kollégái, barátai is.

Tegnap osztotta meg a tragikus hírt a Facebook-oldalán Árpa Attila: meghalt Kiss József színész, aki egyebek mellett az Argo című kétrészes filmben Tyson szerepét játszotta.

Az 51 éves színészt február 2-én gázolta el egy figyelmetlen autós a budakeszi városháza előtt a zebrán. A Budakeszi Hír információi szerint gerinctöréssel, koponyasérüléssel szállították kórházba.

A Budakeszin élő, kétgyermekes Kiss Józsefet a helyszínen újraélesztették, de már nem tudták megmenteni. A baleset hírét a rendőrség később a Blikknek is megerősítette.

A tragédiáról a laptól értesült Scherer Péter és Oszter Sándor is, akik többször játszottak együtt Kiss Józseffel.

Hogy lehet így elmúlni? Egy ilyen fatális véletlen hogyan vághat ketté egy csapásra egy ilyen életet?

– tette fel a megválaszolhatatlan kérdéseket Scherer Péter, aki az Argóban Bodrit alakította.

Oszter Sándor is megdöbbenve kereste a szavakat a hír hallatán, sajnálatát és részvétét fejezte ki.

Kiss József civilben házakat épített, de több mint 20 évet dolgozott a filmiparban. Eleinte a filmgyárban dolgozott, helyszínbiztosítóként, majd büfézett, világosító lett, haladt a ranglétrán. Aztán szükség volt egy kopasz színészre, így került át a kamera túlsó oldalára.

A színésztől a Tankcsapda egy közös képpel búcsúzott a Facebook-oldalán:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top