nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Árpa Attila és Lukács László is Kiss Józsefre emlékeznek

Árpa Attila és Lukács László is Kiss Józsefre emlékeznek

Megrázta az Argo stábját Kiss József halála, akárcsak Lukács Lacit, a Tankcsapda frontemberét.
NLCafé
f Ajánlom

A ma reggeli Mokkában kiemelten foglalkoztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss Józseffel. Az Argo filmek sztárjáról kiderült, hogy február 2-én gázolta el egy figyelmetlen autós a budakeszi városháza előtti zebrán. A Budakeszi Hír információi szerint gerinctöréssel, koponyasérüléssel szállították kórházba. A kétgyermekes Kiss Józsefet a helyszínen újraélesztették, de már nem tudták megmenteni. 

A Mokkában ma megszólalt Árpa Attila, az Argo filmek rendezője, és elmondta, hogy a baleset után nem tudták azonosítani Kisst, mivel nem voltak nála az iratai. Hozzátette, hogy Bicskey Lukács is hirtelen jött veszteség volt, „ez meg aztán végképp”. A Facebookon ezt írta: „Nyugodj békében, drága barátom. Még mindig várom, hogy felhívj, és azzal a tipikus röhögéseddel azt mondd: »Nyugi, csak poén volt.« De nem hívsz.”

A TV2 reggeli adásában megszólalt Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere is, aki egy videoklip forgatásán ismerte meg Kisst. Mint elmondta, abban bízott, hogy ez valami félreértés lehet. „Ismerjük a közlekedési baleset fogalmát… de egy életerős, egészséges férfiről beszélünk, aki egyszer csak már nincs. Megdöbbentő…” Lukács elmondta, hogy a közös munka során az első pillanattól kezdve úgy érezte, hogy mindig is ismerték egymást, egy hullámhosszon voltak. 

(Kiemelt kép: Tankcsapda Facebook)

Megosztás Facebookon