Sztárok

Árpa Attila és Lukács László is Kiss Józsefre emlékeznek

Megrázta az Argo stábját Kiss József halála, akárcsak Lukács Lacit, a Tankcsapda frontemberét.

A ma reggeli Mokkában kiemelten foglalkoztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss Józseffel. Az Argo filmek sztárjáról kiderült, hogy február 2-én gázolta el egy figyelmetlen autós a budakeszi városháza előtti zebrán. A Budakeszi Hír információi szerint gerinctöréssel, koponyasérüléssel szállították kórházba. A kétgyermekes Kiss Józsefet a helyszínen újraélesztették, de már nem tudták megmenteni. 

A Mokkában ma megszólalt Árpa Attila, az Argo filmek rendezője, és elmondta, hogy a baleset után nem tudták azonosítani Kisst, mivel nem voltak nála az iratai. Hozzátette, hogy Bicskey Lukács is hirtelen jött veszteség volt, „ez meg aztán végképp”. A Facebookon ezt írta: „Nyugodj békében, drága barátom. Még mindig várom, hogy felhívj, és azzal a tipikus röhögéseddel azt mondd: »Nyugi, csak poén volt.« De nem hívsz.”

A TV2 reggeli adásában megszólalt Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere is, aki egy videoklip forgatásán ismerte meg Kisst. Mint elmondta, abban bízott, hogy ez valami félreértés lehet. „Ismerjük a közlekedési baleset fogalmát… de egy életerős, egészséges férfiről beszélünk, aki egyszer csak már nincs. Megdöbbentő…” Lukács elmondta, hogy a közös munka során az első pillanattól kezdve úgy érezte, hogy mindig is ismerték egymást, egy hullámhosszon voltak. 

(Kiemelt kép: Tankcsapda Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top