Sztárok

Két fellépését is lemondta Elton John

Régi barátja az angol királyi családnak, nem meglepő, hogy Elton John ott akar lenni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

Harry herceg és Meghan Markle idén májusban házasodnak össze. A Daily Mail írása szerint a hetvenéves Elton John május 18-i és 19-i Las Vegas-i koncertjét is lemondta, hogy mindenképpen ott lehessen Vilmos herceg öccsének esküvőjén. 

Elton alig egy hónappal ezelőtt még azt mondta, nem tudja, ott lesz-e a szertartáson, de most pontot tett a kérdésre. Hogy készül-e fellépéssel a nagy napra, arról nem tudni. 

Elton John (MTI/EPA/Vael Hamzeh)

Mint az nemrég kiderült, Harry hercegről és menyasszonyáról máris filmet forgatnak Harry & Meghan: The Royal Love Story (Harry és Meghan: A királyi love story) címmel. A Lifetime tévécsatorna szerint a forgatókönyv még fejlesztés alatt van, és a szereplők válogatása is zajlik, úgyhogy egyelőre csak annyi a biztos, hogy a filmet Menhaj Huda fogja rendezi, aki már készített fikciós sorozatot a brit királyi családról. A film nemes egyszerűséggel időrendben fogja bemutatni Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatának alakulását, beleértve azt is, hogy a szerelmüket sokáig titkolniuk kellett a nyilvánosság előtt.

Fotó: MTI/EPA Nigel Roddis

A Lifetime korábban William & Kate: The Movie címmel már Vilmos herceg és Katalin hercegné tündérmeséjét is megfilmesítette, és mivel akkor a premiert kifejezetten a királyi esküvőhöz igazították, vélhetően ez az új royalista tévéfilm esetében sem lesz másképp. Bár premierdátumot még nem tűztek ki, nagy valószínűséggel májusban mutatják be a filmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top