Sztárok

Curtis új barátnőjével szerepelt a Drága családomban

A Drága családom forgatásán ezúttal nemcsak Curtis csatlakozik az Emilió famíliához, hanem a barátnője, Krisztina is. Most először láthatjuk őket a kamerák előtt.

Bár Curtis már posztol barátnőjével közös fotót közösségi oldalaira, eddig nem túl sokszor mutatkozott nyilvánosan kedvesével, Krisztivel. Ezúttal azonban kivételt tett, hiszen a Sláger TV-n látható Drága családom című műsor mai adásában párjával együtt tűnik majd fel a képernyőn. Curtis évek óta kiváló barátságot ápol Emilióval és családjával, így örömmel mondott igent a család meghívására, akik parádés vacsorával készültek a vendég tiszteletére.

Curtis a Drága családom – Emilio família forgatásán

Curtis azonban visszafogottan vágott neki az estének, hiszen tavasszal Majkával közös nagykoncertet ad a rapper. „Most csak vízen élek, edzeni is elkezdtem. Muszáj felkészülnöm, hiszen minden jegy elfogyott a koncertre” – válaszolta Emiliónak a zenész arra a kérdésre, hogy milyen itallal kínálhatja. Curtisnek nem lehet oka panaszra, hiszen a karrierje szárnyal, és óriási a harmónia kedvesével – akivel végig jókedvűen élvezték az estét. Ez pedig arra inspirálja a rappert, hogy korábbi ígéretét tettekre váltsa Emiliónál.

Curtis és a barátnője, Krisztina az Emilio famíliával forgattak

„A megismerkedésünk óta mondjuk, hogy lesz egy közös számunk. Nemrég Emilio átküldött egy olyan alapot, hogy alig hittem el, Amerikában csinálnak ilyen zenét, mint amit ő összerakott. Ehhez írtam szöveget, de klip is készül majd a dalhoz” – mondta Curtis, akinek Emilióval közös dalába ma belehallgathatnak a rajongók a 21:00-kor kezdődő Drága családom című műsorban.

Curtis és Emilio a Drága családom forgatásán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top