nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csupa vidám, de magányos szelfit posztol Hosszú Katinka

Csupa vidám, de magányos szelfit posztol Hosszú Katinka

Az olimpiai bajnok úszónő újra aktív a közösségi médiában. Képei alapján Hosszú Katinka napjai vidáman, de egyedül telnek.
NLCafé
f Ajánlom

Katinka posztjai január végétől sokasodtak meg, közel másfél hónap komolyabb szünet után. Talán nem meglepő, hogy ez a másfél hónap nagyjából egybeesik Tusup és Hosszú házassági válságának kirobbanásával.

Az úszónő az elmúlt két hétben minden apró-cseprő dolgáról beszámol követőinek – szinte mintegy valóságshow-hős –, de hozzá kell tenni, jóval felszabadultabbnak tűnik, mint korábban bármikor.

It's a good hair day 😎

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

Közel három hónap telt el legutolsó úszós képe óta, pár napja azonban újra a medencéből posztolt: széles mosollyal steakről ábrándozik egy kemény edzés után.

És a munka mellett nem maradhat el a lazítás sem. Gokartozás közben is készült fotó, amihez újabb vicces megjegyzést fűzött Hosszú Katinka.

Eközben pedig a Tusupnak üzengetős szelfik elmaradtak, sőt: Katinka férje hetek óta egyáltalán nem posztolt saját felületeire. Biztosat továbbra sem tudunk, de minden jel arra utal, hogy Hosszú Katinkáék házassága menthetetlen.

Megosztás Facebookon