Sztárok

Csupa vidám, de magányos szelfit posztol Hosszú Katinka

Az olimpiai bajnok úszónő újra aktív a közösségi médiában. Képei alapján Hosszú Katinka napjai vidáman, de egyedül telnek.

Katinka posztjai január végétől sokasodtak meg, közel másfél hónap komolyabb szünet után. Talán nem meglepő, hogy ez a másfél hónap nagyjából egybeesik Tusup és Hosszú házassági válságának kirobbanásával.

Az úszónő az elmúlt két hétben minden apró-cseprő dolgáról beszámol követőinek – szinte mintegy valóságshow-hős –, de hozzá kell tenni, jóval felszabadultabbnak tűnik, mint korábban bármikor.

It's a good hair day 😎

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

Közel három hónap telt el legutolsó úszós képe óta, pár napja azonban újra a medencéből posztolt: széles mosollyal steakről ábrándozik egy kemény edzés után.

És a munka mellett nem maradhat el a lazítás sem. Gokartozás közben is készült fotó, amihez újabb vicces megjegyzést fűzött Hosszú Katinka.

Eközben pedig a Tusupnak üzengetős szelfik elmaradtak, sőt: Katinka férje hetek óta egyáltalán nem posztolt saját felületeire. Biztosat továbbra sem tudunk, de minden jel arra utal, hogy Hosszú Katinkáék házassága menthetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top