Sztárok

Úszóversenyre készül Hosszú Katinka

Fontos szerepet vállalt egy hétvégi, kecskeméti úszóeseményen.

Az utóbbi időben leginkább magánéleti válsága miatt került reflektorfénybe Hosszú Katinka. Ahogy mi is számtalan cikkben megírtuk, edző férjével, Shane Tusuppal az elmúlt hónapokban nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, a közös edzéseket is berekesztettek, és Katinka több versenyét is lemondta.

Most azonban végre újra fel fog tűnni egy úszóversenyen: szombaton a negyedik alkalommal meghirdetett Univer24 Az úszás ünnepe 2018 elnevezésű rendezvényen találkozhatnak vele a rajongók.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő díszvendég lesz az eseményen, csak úgy, mint Czigány Dóra, Hosnyánszky Norbert és Nagy Viktor – írja a 24.hu.

A program délelőtt 10 órakor kezdődik, majd 11-kor Hosszú, Hosnyánszky és Nagy a rajtkőről együtt csobbannak a medencébe a többi indulóval, köztük a 24 órás úszást vállaló hosszútávúszókkal.

Katinka egyébként legfrissebb Insta-bejegyzése szerint remek formában van. Ma ismét súlyzók társaságában indította a napot.

Ma mit egyek reggelire? 😋 What should I eat for breakfast today? 😋 #IronLady #IronAquatics #HWAPO #gym #gymtime #motivation #blackandwhite

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top