Sztárok

Tolvai Reni bocsánatkérése: ,,Viccnek szántam”

Reggel tört ki a botrány, miszerint Tolvai Reni nagyon durván beszólt Schell Juditnak, miután leszavazta a Crack my code című számát A Dal szombati adásában.

Ma reggel robbant a botrány, hogy Tolvai Reni a hivatalos oldalán szidta Schell Juditot. Az énekesnő kiesett A Dalból, elmondása szerint ezért fakadt ki. Schell Judit a következőket mondta Reni dalára: 

Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye 

– mondta a színésznő. Sokak szerint túlzás volt Tolvai Reni reakciója, most a közösségi oldalán reagált az eddig megjelent cikkekre. 

A bocsánatkérést egyébként azután ejtette meg, hogy az Instagramjára kitett egy képet a színésznőről, amihez a következőket írta: „Ha »fuck me« van akkor »fuck you back« – azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba** meg!” A kommentek alapján a rajongói mellette állnak, és biztatják, hogy ezen az úton kell továbbmennie, hiszen csodálatos volt a dala. Információink szerint egyébként anyagilag sem érte meg az indulás, hiszen a színpadon látható produkció egymillió forintba került nekik, amit nem az MTVA, hanem Reni menedzsmentje fizetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top