nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sasvári Sándor újra nyeregben van

Sasvári Sándor újra nyeregben van

Lóhátról élőzött Sasvári Sándor, aki egy hónapja szenvedett csúnya balesetet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A hatvanéves Sasvári Sándor szépen gyógyul balesete óta, mely egy hónapja történt csömöri birtokán. Mint megírtuk, a színészhez mentőt kellett hívni, miután egy fiatal ló nekiment, és arccsonttöréssel operálták meg pár nappal az eset után.

A színész tegnap már lóhátról jelentkezett be, megköszönte rajongóinak a jókívánságokat, és közölte, hogy hamarosan újra színpadra áll. Sasvári arcának bal oldala láthatóan fel van duzzadva, és a beszédén is hallani, komoly trauma érhette a területet. „Ez a kis horpadás el fog múlni, ha türelmesen várok” – tette hozzá.

A Madách Színház Anna Karenina-előadásában a hétvégén pár percre egyébként már színpadra állt Sasvári Sándor, írja a Bors. A színész azonban épp csak megmutatta magát, énekelni még nem áll készen, de jelezte, hogy rövidesen teljesen gyógyultan tér vissza.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon