nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pintér Tibor: bombasiker a Jimmy-musical

Pintér Tibor: bombasiker a Jimmy-musical

Teljesen meg van elégedve saját darabjával Pintér Tibor, szerinte mennybe mentek a színpadon.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A beszámolók szerint legjobb esetben is csak mérsékelt sikerrel mutatták be Pintér Tenya Jimmy-musicaljét a hétvégén, a szerző-rendező-főszereplő azonban valószínűleg másik rendezvényen volt. „Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte” – mondta Pintér a Blikknek.

Tenya azt is tudja, miért nem tetszett Jimmy özvegyének az előadás: szerinte túl élethűen játszotta a Királyt. „Olvastam és persze, láttam is, hogy Edit asszonyt felzaklatta a darab, de azt hiszem, ez annak tudható be, hogy rég nem látta ilyen intenzíven Jimmyt.”

Pintér Tibor lóval pózol

Pintér Tibor tehát megállíthatatlan, azt is elárulta, hogy hosszú turnéra indul a darabbal. Reméljük, az ilyen erős nyilatkozatokkal a jövőben sem fukarkodik majd.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon