Sztárok

Kamu a kiakadás, Zámbó Jimmy családjának tetszett a musical

Vegyes érzelmeket váltott ki a Zámbó családban a Pintér Tibor nevéhez fűződő Jimmy musical, amelyet a hét végén mutattak be. Az eseményen ott volt a zenész özvegye, Edit asszony is, akinek állítólag egyáltalán nem tetszett a darab, és viharosan távozott a helyszínről.

A Zámbó Jimmy életéről szóló musicalt nagy hírverés előzte meg, Pintér Tibor gyakorlatilag az utolsó pillanatban választotta ki a női szereplőt. Az ősbemutató után több tudósítás is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a családnak egyáltalán nem tetszett a darab, sőt Edit asszony ki is rohant az előadásról. Pintér Tibor szerint azonban bombasiker a Jimmy musical, és ezt Zámbó Árpi és Marietta is így gondolja, akik a Mokkában nyilatkoztak erről. 

„Szeretném leszögezni: rendben van, hogy nem tetszett az Editnek a darab, de a Péter a valóságot állította a színpadra. Másrészt pedig egy olyan ember csinált a testvérünkről egy maradandó emléket, aki 17 év után bele mert nyúlni ebbe a történetbe. Több ígéretet kaptunk, de senki nem valósította meg. Pintér Tibor bátor volt, és ezúton is gratulálok neki” – mondta Zámbó Árpi

Megmondom őszintén, az elejét nem értettem, de a második felében kikerekedett a történet. Nem is a Jimmy életét láttam, hanem a lelkét. És a Pintér Tibi ezt akarta megmutatni

– folytatta Árpi, majd Zámbó Marietta vette át a szót. „Én nem botránkoztam meg, ez a másik oldalról jött, nekem nagyon tetszett. A Tibi gyönyörűen énekelt, próbálta azt a hangot kiadni, amit a testvérem, pedig még nyilatkozta is korábban, hogy ő nyilván soha nem lesz Jimmy. Viszont az előadás csodálatos volt, minden elismerésem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top