Sztárok

Tápai Szabina Kucsera Gáborról: „Sokszor voltunk már mélyponton”

A gyönyörű kézilabdázó nemrég ünnepelte 32. születésnapját. Tápai Szabina a beszélgetés alatt elárulta, milyen meglepetést kapott férjétől, Kucsera Gábortól, később pedig a házasságukról is őszintén mesélt...

Tápai Szabina múlt héten ünnepelte a 32. születésnapját, ez alkalomból pedig a férje egy romantikus vacsorával és egy kétfős thai masszázzsal lepte meg. Szabinának egy ideje új frizurája van, teljesen kivirult, mint mondja, ezt Kucsera Gábornak köszönheti, hiszen most nagyon jó a házasságuk. Ez sajnos változó, ahogy a kézilabdázó mondja, egy hatalmas hullámvasútban élnek. 

„Most nagyon jól vagyunk, és fent vagyunk, én ilyenkor szinte kivirágzok. Volt küzdelem az életünkben, és sokszor voltunk olyan mélypontom, hogy azt gondoltam, talán vége is lesz, de végül mindig sikerült megoldanunk. Hogy mi a titka? Most megint elkezdett edzeni, formálódik a felsőteste, és végre újra a nagyon izmos, kajakos férjemet látom. Mindig mondom neki, hogy várnom kellett két és fél évet, de megérte!” – mondta a Fem3Cafe-ban Tápai Szabina, aki egyébként nemrég a férjével együtt szerepelt egy fehérneműreklámban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top