Sztárok

Megvan, mikor vezet újra műsort Szabó Zsófi

A Story Extra műsorvezetője hiába hallott rengeteg rémisztő sztorit az anyaság első pár hónapjáról, ő egyáltalán nem így éli meg ezeket a napokat. Szabó Zsófi odavan kisfiáért, Mendelért, de már hiányzik neki a munkája.

Szabó Zsófi kisfia nagyot nőtt az elmúlt két hónapban, a műsorvezető a Reggeliben elárulta, hogy már 6 kiló a pici, nagyon gyorsan fejlődik, hiszen szépen eszik. A műsorvezető imádja a kisfiával tölteni az időt, az „éjszakai műszakot” rendszeresen ő vállalja el, de egyébként a férje, Zsolti és az édesanyja, Pálma asszony is nagyon sokat segítenek neki. Szabó Zsófi elmondta, hogy bár imádja az anyaság minden pillanatát, hamarosan visszatérne a képernyőre.

Azt gondolom, hogy amilyen ütemben fejlődik az én gyermekem, egy hónap múlva már el tudom vinni magammal bárhova. Talán képernyőképes is leszek, bár nem fogyózom. Szerintem márciusban már bekukkantok a Story Extrába

– árulta el a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top