nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pásztor Erzsi felháborítónak tartja az álhíreket

Pásztor Erzsi felháborítónak tartja az álhíreket

Pásztor Erzsi a Mokkában tisztázta azokat a légből kapott híreket, melyek szerint egy betegség miatt akár a hangját is elveszítheti. Elmondta, hogy karácsony után ugyan nem volt teljesen jól, de nagyobb veszély nem fenyegette az egészségét.
NLCafé
f Ajánlom

Pásztor Erzsi nemrég elárulta, hogy karácsony után betegeskedett egy kicsit, sokáig nem volt jól, de szerencsére semmi szövődménye nem lett, most már minden a legnagyobb rendben. Közben megjelentek róla rémhírek, miszerint a kór miatt akár a hangját is elveszítheti. A színművésznő a Mokkában tisztázta, hogy erről szó sem volt, sőt, már olyan jól van, hogy akár órákig is elsztorizgatott volna, ha nem jár le a műsoridő. 

 „Mindenkinek ilyen betegséget kívánok” – kezdte a színésznő.

Ezúton kérek mindenkit, aki olyan újságcikket lát rólam, ami nincs aláírva, nyugodtan tépje össze, és puff, a szemétbe dobni. Bár gyengélkedtem egy időben, karácsony után nem éreztem túl jól magam, és még nyilatkoztam is, hogy furcsa a hangom, de ennyi történt. Közben forgattam, szinkronizáltam. Olyat még babonából sem mondanék, hogy elmegy a hangom, már most is bűnözök, hogy ezt egyáltalán kimondom

– csapott a szájára Pásztor Erzsi, aki ezenkívül volt férje alkoholizmusáról is beszélt, illetve megosztott pár múltbéli sztorit a nézőkkel.

Megosztás Facebookon